käännöspalvelut
Tarvetta ammattikääntäjälle? Katso hinnasto tai ota yhteyttä!

Mitä ovat käännöspalvelut?

Käännöspalveluilla tarkoitetaan erilaisten tekstien kääntämistä yhdestä kielestä toiseen. Tällaisia tekstejä voivat olla esimerkiksi mainokset, tieteelliset artikkelit tai kaunokirjallisuus – periaatteessa mikä tahansa kirjoitettu teksti. Tarjoamme käännöspalveluita sekä englannista suomeen että suomesta englantiin.

Mahdollisuuksien mukaan otamme vastaan toimeksiantoja myös kieliparissa ruotsi–suomi. Varmistamme aina kaikkien käännöstemme laadun esimerkiksi erilaisilla laadunvalvontatyökaluilla, ja voimme myös tarjota toisen kääntäjän tekemää oikolukua kaikille käännöksille. Käännösten hinnoittelusta löytyy lisää hinnastosta. Kieliparin lisäksi käännöksen hintaan vaikuttaa esimerkiksi tekstin pituus ja tyyppi: lakitekstin kääntämiseen kuluu usein enemmän aikaa kuin vaikkapa ruokareseptin.

Käännöstöissä meillä on käytössämme sekä Trados Studio- että memoQ-käännösmuistiohjelmat. Käytämme runsaasti myös muita verkkokäännösmuistiohjelmia, joten kysy ihmeessä myös muiden käännösmuistiohjelmien käyttömahdollisuuksistamme.

Ota yhteyttä ja kysy meiltä myös lokalisaatiopalveluista!